Pálya

 

 

 

 

Félmaraton a Királynék városában

Veszprém Félmaraton,
az ország egyik legszebb futópályája!

Tracking

Futópálya, szintemelkedés

Itt letölthettek minden fontos tracking információt a futópályáról:

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/7573177958

 

  • Az útvonal tartalmazza a viadukt meghódítását és a vár „megmászását” is
  • a futók a Szerelemszigetre is fel- és kifutnak
  • valamint érintik a Pajtakertet
  • az egyetemi városrészt
  • és a vár alatt húzódó hangulatos kis utcákat is

Ha könnyed futásra nem is számíthatnak a sportág szerelmesei, annyi biztos, hogy az ország egyik legszebb futópályáján próbálhatják ki magukat.

Veszprém Félmaraton útvonal

 

Rajt: Fenyves utca buszmegállótól

A félmaraton első köre, ami megegyezik a 11km útvonalával.

Fenyves utca- Deák Ferenc utca- Úrkút utca- Tobak utca- Margit-tér- Kollégium utca- Patak-tér- Jókai utca- Eszterházy Antal utca- Völgyhíd tér- Szent István völgyhíd- Dózsa Gy. utca- Iskola utca- Egyetem utca- Hóvirág utca- Erzsébet sétány- Megyeház tér- Óvári Ferenc utca- Szabadság tér- Óváros tér- Vár utca- fordító Szent István és Gizella szobra előtt- Vár utca- Óváros tér- a pékségnél jobbra- Vas Gereben utca- Jókai utca- Kittenberger K. utca-  Kolostrok és keretek sétány- Veszprém völgy utca- Eszterházy A. utca- Jókai utca- Patak tér- Kollégium utca- Margit tér- Tobak utca- Úrkút utca- balra Pajta utca- Malomkert/versenyközpont.

 

A félmaraton második köre:

História kert- Pajta utca- Úrkút utca- Céhház utca- Margit tér- Miklós utca- Eszterházy utca- Völgyhíd tér- Szent István völgyhíd- Dózsa Gy. utca- Iskola utca- Egyetem utca- Hóvirág utca- Erzsébet sétány- Megyeház tér- Óvári Ferenc utca- Szabadság tér- Óváros tér- Vár utca- fordító Szent István és Gizella szobra előtt- Vár utca- Óváros tér- a pékségnél jobbra- Vas Gereben utca – Jókai Mór utca- Kittenberger K. utca-  Kolostrok és keretek sétány- Veszprém völgy utca- Eszterházy A. utca- Jókai utca- Patak tér- Kollégium utca- Margit tér- Tobak utca- Úrkút utca- Pajta utca- Malomkert/versenyközpont

 

Váltópont a versenyközpontban és a Szent István és Gizella szobra előtt!

https://connect.garmin.com/modern/activity/7600120001

Családbarát verseny

Miért minket válassz?

Mert a Veszprém Félmaraton egy igazi családbarát rendezvény!

Hozd el a családodat is: délután a gyerekeké a főszerep, örömfutás, játékok várják őket! Töltsétek az egész hétvégét Veszprémben, látogassátok meg a méltán híres Állatkertet és ne felejtsétek: a Balaton is csak egy ugrás!

 

Páros és 4 fős váltó

Ha nem állsz még készen hosszabb távra, szólj egy barátodnak és fussátok le páros váltóban, vagy alakíts három futótársaddal egy négyes csapatot! De vagy indulhatok ketten 11 km-en is!

A frissítés a szívügyünk!

Ezúttal az őszi futóversenyen lédús, finom idénygyümölcsökkel is várunk!

Nálunk nincs szintidő

Lassaban futsz? Ne aggódj, megvárunk, addig nincs vége a futóversenynek, amíg mindenki be nem ér!

Szponzorok és együttműködő partnerek

Köszönjük a támogatóinknak!

Nézd meg, milyen volt a tavalyi verseny!

"Mindkét egyéni számban veszprémi győzelem született a hatodik alkalommal megrendezett Veszprém Félmaratonon. Közel ötszáz résztvevő nevezett a Veszprém Félmaratonra. A vasárnapi futóviadalon több számban is versenyt hirdettek, egyéniben és váltóban is lehetett teljesíteni a 21 és a 11 kilométeres távot. A veszprémi pályát a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) is hitelesítette, így szintidő teljesítése is lehetségessé vált." (veol.hu)

Hírlevél

Ne maradj le az akciókról

Gyermekmosoly Közhasznú Alapítvány

 

Cím: 8200 Veszprém, Lóczy Lajos utca 44/c

Adószám: 18938773-1-19
Nyilvántartási szám: 19-01-0001313