Nevezési feltételek

 

 

 

 

Hubert Parketta Veszprém Félmaraton

Nevezési feltételek

Nevezni, itt az oldalon a https://veszpremfelmaraton.hu/nevezes/ menüpontban lehet. A nevezési feltételek elfogadásával és a nevezési díj elutalásával válik érvényessé a nevezés.

A nevezési díjat az alábbi bankszámlaszámra kérnénk befizetni:

Gyermekmosoly Alapítvány
Bankszámlaszám: 72900068-10009660
Bank: TAKARÉKBANK ZRT

Külföldről utaláskor:
Swift: TAKBHUHB
IBAN: HU50 7290 0068 1000 9660 0000 0000

A közlemény rovatba feltétlenül írd bele: neved, születési dátumod, versenyszámod, a csapatod vagy futótársad nevét, ha nem egyedül futsz!

A benevezett, de a versenyt 2022. augusztus 13-ig lemondó versenyző két lehetőség közül választhat: vagy átveheti a teljes rajtcsomagját (a rajtcsomag osztáskor); vagy kérheti a befizetett nevezési díjának beszámítását a 2023-ben megrendezésre kerülő Veszpérm Félmaraton versenyre.

Az érvényes nevezési helyek átadására (névcsere) és a versenyszám változtatására 2022. augusztus 13-ig van lehetőség. Kizárólag az írásban leadott változtatási kérelmeket fogadjuk el. Olcsóbb versenyszámra történő átnevezés esetén a két versenyszám nevezési díjának különbözetét nem térítjük vissza. A drágább versenyszámra történő váltás akkor válik érvényessé, ha a különbözetet átutalásra kerül. A benevezett, de a versenyen el nem induló és a versenyt a fenti határidőkig le nem mondó versenyző nevezési díját a szervezők nem térítik vissza, és a rajtcsomag nem kerül postázásra.

Nevezési díjak

Nevezni itt tudsz>>
A regisztráció megkezdése előtt kérünk, hogy olvasd el a versenyszabályzatot!

Családbarát verseny

Miért minket válassz?

Mert a Veszprém Félmaraton egy igazi családbarát rendezvény! Hozd el a családodat is: délután a gyerekeké a főszerep, örömfutás, játékok várják őket! Töltsétek az egész hétvégét Veszprémben, látogassátok meg a méltán híres Állatkertet és ne felejtsétek: a Balaton is csak egy ugrás!

Páros és 4 fős váltó

Ha nem állsz még készen hosszabb távra, szólj egy barátodnak és fussátok le páros váltóban, vagy alakíts három futótársaddal egy négyes csapatot! De vagy indulhatok ketten 11 km-en is!

A frissítés a szívügyünk!

Az első őszi versenyünkön lédús, finom idénygyümölcsökkel is várunk!

Csodás futópálya

Fuss át a Völgyhídon, fel a várba, át a Szerelemszigeten és a Pajtakerten…

Hírlevél

Ne maradj le az akciókról

Gyermekmosoly Közhasznú Alapítvány

 

Cím: 8200 Veszprém, Lóczy Lajos utca 44/c

Adószám: 18938773-1-19
Nyilvántartási szám: 19-01-0001313