Az ONLINE regisztráció lezárult! A 2023-as Veszprém Félmaraton futóversenyre még nem tudsz nevezni!

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Neveztem, hová utaljak?

Ha a nevezési díjat nem bankkártyával egyenlítetted ki, akkor a Gyermekmosoly Alapítvány számlájára utald el:   Bankszámlaszám: 72900068-10009660 Bank: TAKARÉKBANK ZRT Swift: TAKBHUHB IBAN: HU50 7290 0068 1000 9660 0000 0000 A közlemény rovatba feltétlenül írd bele: neved, születési dátumod, versenyszámod, csapatnevet vagy párod nevét, ha nem egyedül futsz!

Megbetegedtem, lesérültem a verseny előtt

A benevezett, de a versenyt 2021. augusztus 10-ig betegség/sérülés miatt lemondó versenyző két lehetőség közül választhat: vagy átveheti a teljes rajtcsomagját; vagy kérheti a befizetett nevezési díjának beszámítását a 2022-ben megrendezésre kerülő Veszpérm Félmaraton versenyre. Nevezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Távot szeretnék váltani

A versenyszám változtatására kizárólag írásban, a veszpremfelmaraton[kukac]gmail.com címre leadott változtatási kérelmeket fogadjuk el. Olcsóbb versenyszámra történő átnevezés esetén a szervezők nem térítik vissza a két versenyszám nevezési díjának különbözetét. A drágább versenyszámra történő váltás akkor válik érvényessé, ha a versenyző az adott időpontban érvényes nevezési díjjal számolt különbözetet átutalja/kifizeti a szervezőknek. Ha a verseny napján váltanál távot, akkor ezt a helyszíni nevezésél tudod megtenni.

Nem mentem el a versenyre, elpostázzátok a rajtcsomagot?

A benevezett, de a versenyen el nem induló és a versenyt a fenti határidőkig le nem mondó versenyző nevezési díját a szervezők nem térítik vissza, rajtcsomagot nem postáznak el. Ám ha Veszprém környékén jársz és előzetesen felveszed velünk a kapcsolatot, előfordulhat, hogy át tudjuk neked adni.

Helyszíni nevezésre van mód?

Igen, amennyiben nem telt be a létszám. Ezzel kapcsolatban a verseny előtt a hírek oldalon tudsz informálódni.

Esik az eső a verseny napján

A verseny természetesen esőben is megtartjuk! Bármilyen egyéb természeti katasztrófa esetén a versenyzőket hírlevélben értesítjük a verseny előtt!

Ajándékba szeretnék nevezést adni

Természetesen erre is van mód, írj nekünk itt a kontakt oldalon és a munkatársunk névre szóló, nyomtatható ajándékkártyát készít.

Számlát szeretnék

A nevezéskor add meg a cég/egyesület adatait, a vásárlói megjegyzésbe írd bele a versenyző(k) nevét, és az alapítvány kiállítja számodra a számlát.

Más futóversenyen kupont kaptam a Veszprém Félmaratonra

Ebben az esetben is nevezz, a vásárlói megjegyzésbe írd be, hogy hol kaptad a kupont, aztán a fizetési emailt hagyd figyelmen kívül, viszont írj nekünk a veszpremfelmaraton[kukac]gmail[pont]com címre, és küldd el a kupont beszkennelve.

Átruházható a nevezés?

Igen, írj nekünk itt a kontakt oldalon és megbeszéljük.

Gyermekmosoly Közhasznú Alapítvány

 

Cím: 8200 Veszprém, Lóczy Lajos utca 44/c

Adószám: 18938773-1-19
Nyilvántartási szám: 19-01-0001313